Papoušci zdolávají Car-Back, ale byl to vyrovnaný zápas až do konce!

20.09.2020

Papoušci měli velkou výhodu a to, že měli stabilní tým. Car-Back byl více méně poskládán z hostů. To na ledě může a taky nemusí dělat dobrotu.

Basík 1+1, Hurda 2 asistence (CAR) / Grassmann 1+2 Hulan 2 asistence (PAP)

Druhý zápas tento týden pro tým Car-Back. Opět jsme v jejich týmu viděli spoustu nových tváří. Za to v brance stál opět známý Pavkovič Skóre po dvou odehraných minutách otevřeli Papoušci. Nahrávku před bránu od Zděnka Charváta, obdržel Mirolsav Grossmann a následně backhandem zakončil. Car-Back se po této brance dlouho držel v útočném pásmu, ale žádná útočná akce z toho nevznikla. Za to Papoušci při každé příležitosti na Pavkoviče stříleli. Obrana musela pracovat opravdu naplno aby svou bránu uchránila. I přes jejich snahu však Papoušci zvyšují skóre na 2:0 Backhandem skóruje Michal Peroutka, kterému před bránu nahrál Tomáš Hulan. Ne dlouho na to padá třetí branka Papoušků. Odraženou střelou od golmana skóroval Jiří Samek. Neuběhla ani minuta a padá čtvrtá branka. Po té přišla přišla čtyřminutová přesilová hra pro Papoušky. Za podrážení a hrubost se na lavici usadila nová posila, Adam Veselovský. Po uplynutí jednoho trestu však na trestnou lavici za hákování dorazil i hráč Papoušků, Jaroslav Knížka. Hra 4 na 4. přinesla Car-backu první branku. Skóre svého týmu po dlouhém snažení otevírá Jiří Vlastník.



Car-Back se probral! Z dorážky snižují skóre na 2:4! Bod za branku si připíše Lukáš Basík. V probíhající jedenácté minutě přišla opět přesilová hra pro Papoušky. Za nedovolené bránění se na trestné lavici usadil Petr Malý. I přes dost velké úsilí Papoušků, Car-Back dokázal oslabení přestát. I přesto se Papoušci dočkali páté branky. Na Hattrick dosáhl Michal Peroutka. Papoušci čím dál více tlačili a Pavkovič se v bráně rozhodně nenudil. I Car-Back měl pár slušných šancí, Pavel Malý však jejich střely vždy zachytil. Až ke konci třetí třetiny přišel zvrat. Car-Back dvěma slepenými góly, téměř dohnal Papoušky. Třetí branku si z důrazné dorážky připíše Jiří Vlastník. Čtvrtou branku díky chybě Papoušků, střelil, Jan Lenner. Vypadalo že žádné velké drama to nebude, ale Car-Back umí zamíchat kartami v závěrech utkání šel s nadějí do třetí třetiny



Po třech odehraných minutách padá šestá branka Papoušků. Z dorážek se prosazuje kapitán týmu Ondřej Roznětinský. Po té již třetí třetina musela z důvodů časové tísně probíhat na hrubý čas. Car-Back se neměl moc šanci dostat z obranného pásma. Papoušci čím dál více útočili a s mnohem větším důrazem. Pavel Malý v bráně Papoušků za to moc zákroků neměl. A to ani v oslabení, kdy na trestnou lavici byl vykázán, Tomáš Hulan za podrážení. Papoušci nakonec uhájil náskok.


Papušci k zápasu přistupovali s větší vervou. Jak už bylo zmíněno, je velmi těžké hrát zápas s novými hráči to byl kámen úrazu Car-Backu. Doufáme, že se zase brzy sejdou v dobré sestavě.


TESTOVACÍ NOVÝ REPORT