Vyrovnaný zápas Banditů s Kosti B na Škoda Icerink

18.09.2020

Nově sestavený tým Kostí na ledě zatím heldá optimální souhru, ale i tak odehrál bezvadný zápas. Banditos má i tak v Hobby divizi velké šance.

Odehnal 2+2, Kopec gól (KOB) / Štipel 2 góly, Němeček asis (BDT)

Hra začala velmi rychle a již ve čtrnácté minutě Kosti slavily první branku! Skórovat se podařilo Danielu Kopecovi, který zasunul střelu odraženou od golmana za jeho záda. Poté následovala přesilová hra pro Banditos za krosček Roberta Tabáčka. V této přesilové hře však Banditos moc útočných akcí nevymysleli. Zato Robert Tabáček ne dlouho po opuštění "penalty boxu" zvyšoval skóre na dva nula z nahrávky Josefa Odehnala. Němeček hájící branku Banditos, byl pod neustálou palbou. V době kdy Němček měl již za sebou deset úspěšných zákroků měl Hadrbolec na druhé straně zákroky pouze dva. Z většiny času první třetiny Banditos pouze bránilo. Při šanci na útok se buď do brány netrefili nebo je velmi rychle o puk připravila obrana Kostí. Ke konci třetiny měli pár šancí, které Hadrbolec zkušeně zachytil. Velká šance na zvýšení pro Kosti přišla když útočník dostal nahrávku k modré a sám tak vyrazil proti Němečkovi, místo golhornu však rozezněl pouze tyčku. Banditos vyrazil na protiútok, ve středním pásmu vybojoval puk a střelou přes obránce snižoval na 1:2, Ondřej Štipel.



A hned po úvodu třetiny bylo vyrovnáno! Ne dlouho po odstartování druhé třetiny Banditos dorovnává skóre na 2:2. Opět výbornou nahrávku na modrou dostal Ondřej Štiper, který pak sám vyrazil na Hadrbolce, obrana Kostí sice zasáhla, ale Štiperovi se podařilo backhandem zakončit. Nahrávku k modré dostal od svého golmana Petra Němečka. Poté dostali Banditos šanci na přesilovou hru 5 na 3. Kosti však dokázali oslabení přestát. Po něm se zase vrátili do své pohody a režírovali zbytek třeiny. Dlouhou dobu se drželi v útočném pásmu. Hra i přes pár ojedinělých osekávaček probíhala v přátelském duchu. V probíhající páte minutě hráli Kosti opět oslabení i v něm si však dokázali naopak najít cestu do útoku, Hadrbolec si nepřipsal jediný zákrok. Po útoku Banditos přišel protiútok Kostí, který jim přinesl vytoužené vedení na 3:2. Zvyšoval Přemysl Vyšinský z nahrávky Josefa Odehnala. Do třetí třetiny tak vstupují Kosti opět ve vedení.



Třetí třetina se již od začátku musela pustit na hrubý čas. Banditos se tak museli chopit každé šance na střelu a doufat, že se nějaký pokus ujme aby zdramatizovali zápas s Kostmi. Ale Kosti hráli, již v pohodě, při každé příležitosti mířili puk na bránu Banditos. Banditos si vyprodukovali jen málo šancí a ve střelbě daleko zaostávali za Kostmi. I přes pár velmi dobrých akcí Banditosu dorovnání ne a ne přijít. Hadrbolec každou střelbu zachytil. Němeček měl v bráně co dělat, Kosti neustále útočili . A právě to jim přineslo další branku! Skóre na 4:2 zvedá Josef Odehnal. Kostem náskok nestačil, o pár vteřin na to pala jejich čtvrtá branka! Opět Josef Odehnal střílí gól za záda Němečka, z nahrávky Roberta Tabáčka. Sice se ještě zdramatizoval závěr, když třetí branku Banditosu slaví Tomáš Rozler. Ale síla na zvrat už nebyla. Konečný stav utkání 5:3.


Němeček podpořil svůj tým skvělými zákroky. Kosti i když mluvíme o B týmu, se postupně sjednocují a budou velmi obávaným soupeřem.


TESTOVACÍ NOVÝ REPORT