Tlustý pětkrát našel recept na Nováka a HTP poráží Kohouty

17.09.2020

Roosters sice snahu měli ale na Tréninky to dnes opět nestačilo. Především Tlustý zahrál další skvělý zápas.

Šonka, Jeschke gól (RST) / Tlustý 5 gólů, Plaček 3 asistence (HTP)

HTP se sešlo v nezvykle malém počtu. Ale hvězda Jiří Tlustý opět nastoupený v první lajně. Ale i na druhé straně nejvýraznější stálice Novák v brance, kterého není snadné překonat, jako vždy koučoval své hráče přímo z brány. Většina střel v první třetině mířila převážně na Nováka a velká část zápasu se odehrávala v utočném pásmu HTP. Roosters měli pár šancí, ale byly to střely mířené přímo na golmana které vždy lapil. Zajímavá série tří vhazování hned po sobě, kdy vždy přímo z bule se podařilo Kohoutům poslat střelu přímo na Krestu, ten však byl velmi dobře připraven. Roosters muselo doufat, že se HTP unaví, protože od počátku zápasu to byl jen útok za útokem stříbrného týmu z loňské sezony. Úvodní část patřila jasně HTP vyhráli ji 3:0. První branku dal Tlustý po objetí z poza brány. Druhá branka padla v přeislovce když do horní části branky po chybě v rozehrávce kohoutů. Poslední branku úvodní části dal opět Tlustý do pravého horního rohu branky, kdy sice golman vyjel proti střelci, při srážce však ztartil sšanci zabránit brance



Druhá třetina začala dobře pro Roosters dvě vyhrané bule hned dvě střely na Krestu. Měli chuť a útočili dál, neuběhla ani minuta a už měl Kresta čtyři zákroky. Ale pak se začalo opět stahovat nad Roostes a začali úřadovat tahouni HTP. Tlustý dokončil hattrick a navázal na něj Pribula. I když celou třetinu měli Roosters užázné šancem, proměnila se však jen jedna. Jeschke se prosadil, utrhl se od modré a proměnil svou šanci. Tlustý čtyřikrát rozezněl tyčku v tomot střetnutí.



Roosters dál odolně bránilo a dávalo si velký pozor na Tlustého. Třetí třetina z důvodu nefunkční časomíry probíhala na hrubý čas. Obzvláště Jeschke z Roosters byl aktivní a chtěl zvrátit zápas a posílal na Krestu skvěle mířené střely, ale ten byl připraven hájit svatyni. Hra probíhala poklidně a nebyly žádné větší hity zaznemenány.


Roosters serháli velmi vyrovnaný zápas proti HTP a dokázali žej sou v Top diviz právem. Pro HTP premiérové vítězství v sezoně.


TESTOVACÍ NOVÝ REPORT