Druhá třetina rozhodla že Elite poráží vysoko Superhrdiny

17.09.2020

I když šli hrdinové do vedení nestačilo to aby rozhodili mašinu Elite, kteří jasně přehráli soupeře. Superheroes tak start v lize mají slabší

Mojžíš 1+2 (SHS) / Jan Klečka 4 góly (EHT)

Hra probíhala velmi svižně. Elite, nám jasně dokázalo, že jsou jedni z nějtěžších soupeřů v Prague Hockey Masters vůbec. Superheroes s nimi však hráli neuvěřitelně vyrovnaný zápas. A první branka zaslouženě patřila jim. Z bule přímo do brány vystřelil puk Marek Kosina a otevřel tak skóre 1:0 pro Superheroes. Vedení však nevydrželo dlouho. Místo aby pvrní branka nastratovala Superheroes, bylo tomu právě naopak. První branku Elite vstřelila nová dvojice, Dominik Vaněk, kterému nahrával Jarolsav Maňas. První třetina však Elitu přinesla další dvě branky. Dlouhý pobyt v útočné třetině přineslo body Janu Klečkovi, který skóroval z nahrávky od kruhů, Miroslava Erbrta. Minutu na to, padla třetí a poslední branka první třetiny. Z dorážky se prosadil Petr Krejčí po přiťuknutí kapitána Adama Klečky. Ke konci třetiny měli hráči Elite, šanci na gól v přesilové hře. Obrana Superheroes, však oslabení zvlládla bravurně. Po výjezdu Tomáše Mojžíš z trestné lavice, dokázal ještě vyjet proti Remešovi. Signál na oslavu branky však nezazněl.



I druhá třetina začala jak už to tak bývá ve velmi skvělém tempu a dost svižně. Gross se již od začátku musel v bráně ohánět. Obrana Superheroes dělala co mohla ale Elite přitvrdili.. První branka druhé třetiny padla v probíhající sedmnácté minutě, kdy si na hattrick zadělal Jan Klečka, když proměnil nahrávku nově nastoupeného hráče, Tadeáše Pejchala. Celkově tato část hry však byla jasným válce pro Elite šest branek celkem a jasné vedení 9:2 do poslední části hry.



Třetí třetina už byla téměř celou dobu v režii Elitu. Superheroes mělo také pár dobrých šancí ale především obrana Elite jim žádnou nenechala využít. Superheroes bylo smířeno s prohrou ale hrálo do poslednní vteřiny opět jak jsme zvyklí s úsměvem na tvářích a s nasazením.


Elite berou druhou výhru, pro Superhrdiny již třetí porážka, měli ale těžší soupeře a na lepší časy se určit bude blýskat.


TESTOVACÍ NOVÝ REPORT