Žraloci se zakousli do Tréninků naplno, ti si to nenechali líbit

16.09.2020

Dramatický zápas, výsledkově sice nikoliv, ale na ledě to jiskřilo. Oba týmy si nic nedarovaly a viděli jsme mnoho vyšších trestů. Zápas který nebyl ozdobou hokeje, naopak spíše šavlovaná a příliš hrubá hra

Nosko gól, Dvořák trest do konce (HTB) / Šantrůček a Patočka 3+3

Už na začátku pvrní třetiny bylo vidět, že hra se bude kouskovat. HTB začali dobře, tlačili žraloky s velkým úsilím. To se ale brzy otočilo. Žraloci se rychle ujali vedení, první dvě branky padly v přesilové hře Žraloků. Už v první třetině začla hra nabírat na agresivitě a začali menší někdy i větši spory. I přes snahu HTB, se převážná většina první třetiy odehrávala v jejich obranném pásmu. Golman musel velmi často zasahovat. Střely které dokázali vyprodukovat hráči HTB, mířily přímo na golmana nebo úplně mimo bránu a tak Žraločí golman příliš těžké práce neměl.



V druhé třetině agresivita vzrostla. Došlo i k vyloučení do konce utkání a pěti minutový trest pro HTB. Žraloci čím dál tím více útočili. I na buly se uměli více prosadit. Ve zápase bylok vidění mnoho zbytečných střetů a zásahů a to z obou týmů i když to každý vidí trošku jinak. Rozhodčí tak neměl chvíli klidu a musel pořád vylučovat aby zápas uřídil a nedošlo k nějaké nesmyslné rvačce všech hráčů, nebo zraněním. Ale ani tresty nezamezily tomu, že se zákroky stávaly stále zákeřnějšími.



Kvůli stálým přerušením z důvodu vyloučení a dohadům a hádkám, musela třetí třetina probíhat na hrubý čas. HTB už zřejmě vvěděly že zápas již otočit nelze přesto se jim jedna branka podařila vstřelit. Stále agersivní hokej a tvrdé souboje i v této fázi hry i když už bylo téměř rozhodnuto. Žraloci již nebyli do útoku tak aktivní, no ani nemuseli, jejich náskok už nešel nijak dorovnat.


Bodové představení Patočky a Šantrůčka to jsou hezké hokejové statistiky, Žřalokům tak tyto individuality výrazně pomohly k první výhře v první zápase sezony. Přesto hodnotit zápas jako pěkná podívaná, to bychom asi "kecali" a to nechceme


TESTOVACÍ NOVÝ REPORT