Kosti byli lepší a zaslouženě poráží Lev

16.09.2020

Kosti měli střeleckou převahu i územní. Lev nebyl nebezpečný a dělal chyby které umožnili v rozhodujících momentech zápasu Kostím jít do vedení

Havel 2 asistence (LEV) / Ischoev hattrick, Bartoš 1+2 (KOS)

Zápas od počátku zahřál Pazderu v brance Lva. Měl hodně práce, stejně jako celá obrana Lvů, která byla zaskočena dobrou souhrou Kostí. TI o sobě věděli a hráli s přehledem. Překvapivě však do vedení šli Lvi. Kocman dorazil střelu odraženou Hadrbolcem a rozvlnil síť za jeho zády. Po deseti minutách hry se opět ukázal v nové sezoně loňský nejlepší střelec ligy Ischoev a dal branku, na kterou mu ale trestuhodně namazali hráči Lva, byl tak sám a backhandový blafák provedl bravurně. Ke konci třetiny ještě přidal další branku a tak dokonal obrat v první třetině.



Ve druhé části hry se více vylučovalo a byly z toho dobré momenty. Lev ale neuměl zamknout soupeře ani s výhodou jednoho hráče navíc. Naopak Ischoev završil hattrick právě při početní výhodě Kostí, zakončil pěkný ťukec Kostí. Závěr třetiny ale patřil Lvům a vrátili se do zápasu. Na 2:4 snižoval Kušnír, Hadrbolec vyrazil nad sebe jeho střelu a kotouč zaplachtil za jeho záda aniž by tušil kde kotouč je.



Lev měl momentum a mohl začít myslet na srovnání, ale pokazil hned úvodní buly ze kterého se utrhl Muller a dal branku a opět poslal Kosti do pohodového vedení. Pak již byla snaha Lvů sice vyšší několik velkých šancí, ale Kosti si vše pohlídali. Zkušená a takticky vyzrálá obrana nedal a příliš šancí útočníkům Lvů. Až ke konci se zápas opět zdramatizoval. Urban dorážel Hužvárové střelu a bylo to opět o dvě branky. Ale jako na začátku třetiny Lev zažil děsivou minutu kdy dostali zase dva slepené gól z toho jeden vlastní a bylo jasné, že Kosti si vezmou všechny body k sobě do kabiny.


Lev neuspěl ani napodruhé, naopak Kosti ukazují svou sílu a opět se derou do předních pater hned v úvodu ligy.


TESTOVACÍ NOVÝ REPORT