Překvapující výsledek v úvodu sezony pro Domynos a HTP!

10.09.2020

Rychlý zápas, Domynos konečně dosáhli vytoužené výhry nad HTP! Hokejové tréninky se už teď připravují na odvetu.

Borovský hattrick, Šťastný 2 asistence (DOM) Šnebergr gól, Simer 39 zákroků (HTP)

hra začala velmi svižně. Viděli jsme rychlé útočení na obou stranách. oba týmy předváděli krásný hokej, přesné přihrávky a neodbytné bránění. Kapitán a vedoucí týmu HTP, neměl sice na střídačce své hvězdy V podobě |Tlustýho a bartka ale za to si přizval novou posilu do týmu. Ta však nezačala úplně nejlépe. Za podrážení byl vyloučený Přemek Unger, v tomto oslabení také htp dostalo první branku. Místo odvetné branky padlo další vyloučení. Možno tak dodat, že Domynos začalo zápas o mnho lépe. I HTp dostalošanci na dorovnání skore v přesilové hře. V té padlo pár střel směrem k |Neumannovi ale nic co by zkušenný golman Domynosu nezachytil. HTP sice vedlo na buly ale střílet v podstatě začali až ke konci třetiny Kapitán týmu Domynos prohllási, e pokud je neporazí dnes tak už nikdy. No musíme uznat, že první třetina byla spíše v jejich režii a hráli více na jistotu a útok. Šlo vidět velké odhodlaní ze strany Domynosu. Při každé mžné příležitoosti pálili na branku HTP. Hra sice nevypadala nijak nepřátelsky ale bylo cítít lehké napětí.



Ani v druhé třetině se nikdo neflákal. Neumann musel vychytávat nebezpečné střeli útočníku Prigance a Pribuli. Na druhe straně Simer, musel zvládnout Marka Borovského. HTP to mělo podstatně těžší. Sešli se v nízkém počtu. Nová posila Přemek Unger skončil opět na trestné lavici a padla druhá branka v přesilové hře pro tým Domynos. Marek Borosvký zakončil nahrávku Lukáše Vopavi přesnou střelou z rohu brány. Dostal tak Domxnos do většího bezpečí 2:0. Hra se postupně začala stávat drsnější a začali vnikat menší potyčky. Především hráči z HTP útočili na Daniela Satina. Tým se za něj samozřejmě postavil a tak proběhlo i pár menších výhrůžek. K|e konci třetiny se už začali i hráči HTP mezi sebou lehce dohadovat. I přes to, že v této třetině útočilo více HTP, Domynos se stále držel ve vedení a nepolevovali v aktivním bránění. I HC Domynos přivítalo ve svých řadách novou posilu. Ondřeje Boroše, který po celou dobu výborně bránil.



ve třetí třetině měli HTP šanci snížit skóre v přesilové hře. Celou přesilovou hru si Neumann nepřipsal jediný zákrok, přesto však deset vteřin do konce tretu, Šnebergr snižuje skóre na 1:3, přesnou ránou od kruhů, pod lapačku. I třetí třetina byla lehce vyhrocená, kvůli sekání Igora cetla vznikla opět menší potyčka, nic však natolik závažného aby následovalo vyloučení. Domynos nadále aktivně útočil a u HTP se zdálo , jakoby jim docházeli síly.


Férové utkání končí vítězstvím týmu, který více toužil po bodech